Любопитно :  Стриптийзьорка се уви около Стефан Ботев за ЧРД
Интернет Медия БИГ.БГ 26/2/2006 15:03:42

Пищна стриптийзьорка бе големият подарък за 38-мия рожден ден на общинския съветник и световен шампион по вдигане на тежести Стефан Ботев. Чернокосата нимфа бе наета от съпругата на Стефан, Пенка Ботева. Рожденият ден бе съчетан и с 10-тия юбилей на австралийската марка за хранителни добавки "Мусаши", чийто собственик за България е именно общинарят. На партито беше представен и новият каталог на фирмата, като всички лица на "Мусаши" излязоха на сцената да поздравят домакина - Дидо от Д2 изпя акапелно "Happy birthday", мъжката еротича формация "Дейнджърс" накара жените по масите да изпаднат в екстаз, а Митьо Крика демонстрира мускулестата си форма като вдигна тв водещия Крум Савов.

В по-късните часове на нощта от участие във Варна се приземи и Таня Боева. Фолк-изпълнителката е последното попълнение от лица на "Мусаши". Въпреки умората Таня изнесе мини-концерт, като промотира и най-новата си песен с Лейди Би "Луд умора няма".
Да поздравят рожденика дойдоха Минко Герджиков, проф. Тасев от НДСВ, цялата общинска група на ДС и ССД, Радослав Янкулов, много бизнесмени и шоу-звезди.

Бойко Борисов честити на Стефан Ботев по мобилния телефон от Панпорово.
Цял тир беше нужен на общинския съветник да пренесе подаръците, сред които се откроиха нумизматична монета и истински мечове.
[ Назад ]
За принтиране Изпрати тази новина на приятел

Последните 10 новини в Любопитно:


Коментарите са лични и отразяват мненията на потребителите!
Автор Коментар
    Карта на сайта  |  Вход  
Контекстна рекламa
Каталози
Последни търговски новини
Последни новиниCopyright © 2004-2010 BiG.BG. Всички права запазени. Webmaster : press@big.bg
Материалите в този сайт са обект на авторско право. При използване на информация от БИГ.БГ позоваването е задължително.
Включването на връзки към публикации в БИГ.БГ е свободно.

Страницата се зарежда за 0.212 секунди.