Астрология :  Хороскоп за 25 ноември от Антония Мечкова
Интернет Медия БИГ.БГ 25/11/2011 10:00:00

Мария Ковачева-Марчела

РОДИ СЕ ДЕТЕ 25 ноември
25 ноември

Ако в установеното статукво (служебно, обществено, творческо, йерархично, партньорско) вместите перфекционизма си и с тънкия си усет на родени дипломати успеете да предизвикате съпричастието на способните си колеги, сътрудници, съмишленици (че и началници), планираното ще бъде приключено не как да е, а блестящо. Това е „прогнозата“ на днешния ни енергиен „господар“ числото 4 (фактор в сбора 40),

строг контрольор на точността, търпението и себевладеенето ни и поддръжник на богатите ни възможности. А прибавите ли към изключителните си способности и умението си да отгатвате скритите намерения и несподелените очаквания на партньорите, съдружниците, колегите или приятелите си, не се учудвайте, че с лекота днес провокирате решителността и съобразяването им с общите изисквания и намерения – от гъвкавостта ви ще спечелят всички: и кариерата ви, и авторитетът ви, и разностранните ви връзки. Разбира се, чудесно би било, ако фино упражните и способността си да отделяте амбициите и интересите от добросъвестния професионализъм, макар че никой няма да настоява за това (малцина са умните, които ви ценят и заради това) – вие просто искате да продължите напред само с най-преданите на общите идеи и проекти. А след това „сепариране“ с майсторското си синхронизиране, контролиране и ръководене на взаимно свързаните процеси ще се превърнете във фактор на успеха. Не забравяйте обаче, че числото 4 настоява да се освободите и от грешките си към обичания и приятелите си – какво от това, че многото ви ангажименти са голямото ви оправдание. Обичате ги и държите на тях, нали? Просто им се извинете и върнете възторга им от вашата щедрост и всеотдайност.
БИЗНЕС: Прякото ви участие в сложните процеси ще ликвидира суматохата по неустойки, неспазени срокове или нечии претенции – така ще намалите загубите.
ПАРТНЬОРСТВА: С добре обмислените си компромиси ще възстановите синхрона между тях.

РОДИ СЕ ДЕТЕ
25 ноември

Споходи ли ви радостта днес, едва ли ще си дадете сметка какво чудо поемате в прегръдките си. Енергийните „покровители“ на красивото ви дете числата 7 (редукция на датата 25-и) и 4 (фактор в сбора от рождените му данни) го определят като идеалист, мъдрец и духовник, който след време трудно ще се радва на разбирането и признанието на хората, защото ще прикрива истинските си чувства. И ако вникнете дълбоко в характеристиката на числата, сигурно ще откриете колко важно е да се намесите с любов и постоянство при оформянето на характера на малкия си чаровник – само така ще се преборите със склонността му да се колебае, да отлага решенията си или да избягва контактите с връстниците си. затворено, тихо и много сериозно, детето ви буквално ще разцъфти, ако се радва на активното ви участие в игрите и заниманията му (не от време на време, а постоянно), ако усеща възторга и доверието ви и знае какво очаквате от него. Превърнете ли възпитанието му в сериозна и забавна игра по отговорности, обсъждане на взаимните успехи и пропуски и по самоусъвършенстване (примерът ви ще бъде стимул за доброволните му „занимания“ по перфекционизъм), рано ще предизвикате дълбоките промени в нрава и стремежите на любимеца си. Развивайте дарбите му (особено за рисуване или ваятелство) и обръщайте изключително внимание на философските или религиозните му увлечения. И само небрежността ви ще позволи на младия човек да говори едно, а да върши друго – недоволен , мрачен и тъжно вгледан в себе си. Не допускайте това.
ИМЕНА: Живко, Жана, Петър, Параскева, Пламен, Преслава, Павел, Полина, Панайот, Петя

[ Назад ]
За принтиране Изпрати тази новина на приятел

Последните 10 новини в Астрология:


Коментарите са лични и отразяват мненията на потребителите!
Автор Коментар
    Карта на сайта  |  Вход  
Контекстна рекламa
Каталози
Последни търговски новини
Последни новиниCopyright © 2004-2010 BiG.BG. Всички права запазени. Webmaster : press@big.bg
Материалите в този сайт са обект на авторско право. При използване на информация от БИГ.БГ позоваването е задължително.
Включването на връзки към публикации в БИГ.БГ е свободно.

Страницата се зарежда за 0.084 секунди.