Астрология :  Близнаци, Раци, Козирози пред трудности, Лъвове и Водолеи анализират проблеми
Интернет Медия БИГ.БГ 20/5/2012 22:50:00

Хороскоп за 21 май от Антония МечковаОВЕН (21.03 – 19.04)
Понеделник не е подходящ за делови начинания, макар че вие имате готови планове. Част от Овните ще се заемат с рутинна работа, да бъдат внимателни, с предпазливост могат да помогнат на колеги и близки да си спестят куп грешки.

Няма да четете морал, ако става дума за лични проблеми, принцип ви е всеки да сърба каквото е дробил. Шефове се впечатляват от вашето самообладание.ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Връщате се към делови проблеми от миналата сряда. Някои от знака могат да ускорят решаването им, като влязат в нови бизнес партньорства. Други Телци да изчакат с реализация на плана си, май трябва да го актуализират съобразно днешните условия и тогава да търсят сътрудници. Действайте смело и говорете откровено, околните отдавна познават трудолюбието и професионализма ви.БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Понеделник идва с делови затруднения, като Раците ще намерите решение, а и с бюджета си се оправяте по-умело от Козирози. Близнаците имат хубави идеи за изява и печалби, но сега в работата си се натъкват на различни трудности, дразнят ги забележки на колеги и шефове. Действайте съвестно и без да се набивате много на очи. Съвети от дама идват навреме и успявате в начинание.РАК (21.06 – 21.07)
В понеделник като Близнаците се натъквате на трудности в начинания, това може да засили финансовите ви безпокойства. Тревогите на Раците не са от вчера, но за момента не са основателни. Упорити Козирози трябва да се поучат от вас – действате по задачите въпреки критиките на околните и без да се поддавате на емоции. Има хора, които ви ценят и ще помогнат да се справите.ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този понеделник като Водолеите много внимателно трябва да анализирате някои лични въпроси, не върви само да преглъщате тревоги и ядове. Доста Лъвове сега имат и поводи за радост, но ако седнат с близки и приятели на маса, да не забравят за работата. Делата ви вървят не лошо, проблемът е, че ви е обещана подкрепа, но колеги и партньори не бързат да изпълнят дадена дума.ДЕВА (23.08 – 22.09)
Днес и утре се натъквате на разни спънки, с такт и предпазливост успявате да обърнете всичко в свой интерес. Само че на Девите им трябва около седмица време, а и по-голяма дискретност за плановете. Някои говорят повече, пилеят време и енергия. Е, ако професията ви изисква сладкодумство, ще пожънете успех. Но иначе се съсредоточете в задачите, те доказват точно качествата ви.ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В понеделник поемате доста делови ангажименти, ще ги изпълнявате подобаващо сериозно. Везните обаче да не очакват резултатът веднага да им донесе похвали, печалби, признание. Околните си имат свои грижи и като че ли не забелязват старанията ви. А си има и хора, които нарочно се мъчат да омаловажат усилията ви. Упорствайте за изява, скоро ще постигнете желаното.СКОРПИОН (23.10 - 21.11)
Сега трябва да намалите деловото темпо, но това не значи, че резултатите в работата и печалбите ви няма да бъдат добри. Скорпионите ще анализират мотивите на колеги, партньори и нови познати, не всички са искрени в предложенията за сътрудничество. Други кроят големи планове, но поемат и най-малки задачи, стъпка по стъпка си проправят път към по-високи позиции.СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Засилва се настроението ви от уикенда, в работата вашият успех изглежда гарантиран или отдавнашни усилия се оценяват по достойнство. Едни Стрелци са доволни от напредъка си в кариерата, втори се радват на постъпленията си и възможността да поглезят с нещо най-близките. Хубаво е, но все пак имайте мяра, редно е да пестите и да заедно с тях да решите в какво да влагате пари.КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В понеделник като Близнаци и Раци се притеснявате за материалното си положение, но проблемът може да рефлектира и в делови партньорства. Козирозите ще се впишат навреме в подходяща професионална задача, тъй че сами или в екип привличат симпатиите на шефове или други влиятелни хора. Ако не веднага, то скоро ще подобрите позициите си, някои мислят и за брак.ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този понеделник като Лъвовете сте настроени за сериозен делови анализ. Нужен е, но не бива да бави решението ви по възникващи условия за изява и печалби. Група Водолеи анализират нещата по-генерално, май са се откъснали от близки и познати, малко общуват и с колеги. Намирате пътя назад, а хората ви ценят и заедно ще имате по-добри попадения и печалби. Някои – и любов.РИБИ (20.02 – 20.03)
Началото на деловата седмица предполага да се постегнете, пред уикенда някои са купонясвали на воля. Има и Риби, които са упорствали по задачи, но работата им предполага повече време и по-сериозна подготовка. Днес ще се представите сравнително добре, ала за бъдещи начинания си правете точна програма, за да няма такова напрежение. Пък и имате хубави идеи за изява...

[ Назад ]
За принтиране Изпрати тази новина на приятел

Последните 10 новини в Астрология:


Коментарите са лични и отразяват мненията на потребителите!
Автор Коментар
    Карта на сайта  |  Вход  
Контекстна рекламa
Каталози
Последни търговски новини
Последни новиниCopyright © 2004-2010 BiG.BG. Всички права запазени. Webmaster : press@big.bg
Материалите в този сайт са обект на авторско право. При използване на информация от БИГ.БГ позоваването е задължително.
Включването на връзки към публикации в БИГ.БГ е свободно.

Страницата се зарежда за 0.124 секунди.