Астрология :  Хороскоп за 4 юни от Антония Мечкова
Интернет Медия БИГ.БГ 3/6/2012 20:00:00

Телци и Деви разчитат на нови хора, Овни и Раци да избягват спорове

Хороскоп за 4 юни от Антония МечковаОВЕН (21.03 – 19.04)
Трудно начало на седмицата, мнозина се връщат към проблеми от петък и сега едва ли ще заобиколят спорните теми.


Все пак Овните да опитат и като Раците да се пазят от противоречия с по-влиятелни хора, особено дами. Можете да се извините за отлагане на срещи и услуги, близките ще ви разберат – наистина имате по-важни задачи. Някои имат и финансови грижи, не са за подценяване.ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В понеделник точно като Девите страдате заради неразбирането и даже консерватизма на околните. Но пък случаят ще даде на Телците възможност да се сближат с нови и добронамерени хора, мнозина оценяват усилията им за придвижване на общите цели и задачи. Някои от покровителите ви са доста влиятелни, ала си разпределяйте натоварването разумно, здравето ви е крехко.БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За понеделник имате много и тежки задачи, но като Лъвовете сте убедени, че усилията си струват. Така е и е хубаво, че Близнаците се чувстват във форма, тонизирани. Ако търсите нова работа или възможност за професионалното си утвърждаване, ще намерите. Сега шефовете приемат идеите ви, готови са да ви дадат още отговорности, творческа свобода. Пазете привлекателния си имидж.РАК (21.06 – 21.07)
В понеделник като Овните се пазете от спорове с колеги, партньори, клиенти. В деловата сфера има поводи и особено ако околните не приемат новаторските ви идеи. Част от Раците ще търсят съюзници, но да ни бъркат работата с флиртове и авантюри. Господата може да се оплетат в интрига вместо да насочат енергията си към сериозно творчество и стабилизиране на позициите.ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В началото на седмицата като Близнаците хвърляте доста енергия в работата. Макар че резултатите не бързат, вие сте убедени: трябва да упорствате за изява и печалби. Лъвовете имат много приятели и познати, сега ще ограничат кръга на контактите си само с онези, които ги зареждат с ведро настроение и идеи за начинания. Даже за някои да е рано, важно е да ги държите в полезрението си.ДЕВА (23.08 – 22.09)
Още от уикенда търсите помощ и съвет от малко познати хора. Като Телците едва ли можете да разчитате на разбиране от обичайното си обкръжение, там не искат да поемат риск, отговорност. Девите обаче имат контакти с влиятелни личности, ще заслужат доверие с предложения и трудолюбие. Сега мащабните задачи ви увличат, но не се преуморявайте и не подценявате проблем с тонуса.ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В понеделник вие и Козирозите се заемате със задачи, които ще дадат резултат след повече време. Днес и утре Везните трябва да внимават да не дразнят колеги, бизнес партньори и даже шефове с амбиции за изява и печалби. И те също бързат, ала в своята посока, а за вашата са нужни точен анализ и план. За някои по-смели идеи следва да преодолеете и колебания да поемате ли риска.СКОРПИОН (23.10 - 21.11)
Уморително начало на деловата седмица, вероятно ви се струпват доста задачи, а вие си имате свой план... Скорпионите няма да се откажат от поетите вече ангажименти, но съвместяването ще е трудно. С упорство и старание ще защитите професионалното си име, ако се занимавате с обществена дейност, ще прокарате идеи със силен социален ефект. Вечерта отдъхнете по-дълго...СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Връщате се към проблеми от началото на юни, ще ги изчистите, а Риби ви подтикват да бъдете по-самовзискателни в работата. Стрелците са, днес ще покажат: бързо се адаптират към промени. Дава ви се възможност да проявите умения, да организирате колеги. Ще използвате шанса подобаващо и вечерта ще се радвате на резултата. Другите също, макар че сте били строги към тях.КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този понеделник като Везните се хващате с по-дългосрочни ангажименти, околните не ви разбират много. Но и няма да пречат, а това е важно, понеже група Козирози следва да обогатят професионалните си знания и умения в процеса на работата. Добросъвестните ви старания са оценени по достойнство, някои печелят пари, други се радват и на растящото доверие от страна на шеф.ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Днес и утре ви се откриват добри възможности за изява и печалби, мнозина от знака се чувстват възродени от интересната възможност и перспективите й. Водолеите да овладеят приповдигнатото настроение, ако са в екип, трябва да карат и колегите да гледат сериозно на шанса, да организират точно неговата реализация. Колкото по-упорити и всеотдайни сте, толкова повече ви помагат.РИБИ (20.02 – 20.03)
В понеделник разчиствате важни задачи, а подтиквате и Стрелци да бъдат по-самокритични. Рибите усещат колко е важно да се приключи с изостанала дейност, да се наваксат стари пропуски. Ако работите сами – няма да отнеме време, но ако сте в екип – тактично изисквайте от колегите и още по-тактично предлагайте на шефове ефективни реорганизации, нови идеи. Ще се справите.

[ Назад ]
За принтиране Изпрати тази новина на приятел

Последните 10 новини в Астрология:


Коментарите са лични и отразяват мненията на потребителите!
Автор Коментар
    Карта на сайта  |  Вход  
Контекстна рекламa
Каталози
Последни търговски новини
Последни новиниCopyright © 2004-2010 BiG.BG. Всички права запазени. Webmaster : press@big.bg
Материалите в този сайт са обект на авторско право. При използване на информация от БИГ.БГ позоваването е задължително.
Включването на връзки към публикации в БИГ.БГ е свободно.

Страницата се зарежда за 0.436 секунди.